HomeNederlandse Lekdetectie

Nederlandse Lekdetectie sinds 2018

Nederlandse Lekdetectie helpt sinds 2018 klanten bij het opsporen en verhelpen van lekkages in en om uw huis. Wat ooit is begonnen als een klein avontuur is uitgegroeid tot een mooi bedrijf met landelijke dekking. Wij zijn oorspronkelijke lekdetectiespecialisten en streven naar het beste resultaat op het gebied van efficiëntie, nauwkeurigheid en zorg. Onze serviceprofessionals werken snel en effectief om gesprongen leidingen, scheuren in afvoer of rioleringen, dak lekkages en meer in een duidelijke rapportage te verwerken. Wij zijn er om uw lekkage in kaart te brengen zodat dit zo snel mogelijk kan worden opgelost. Bel de Nederlandse Lekdetectie voor meer informatie over onze diensten die wij kunnen bieden en plan direct een afspraak in.

Tevreden klanten
Grondig en netjes te werk
Klantvriendelijk en professioneel
Oplossingen op maat
Geen onnodige kosten

Heeft u interesse in een offerte?

Met onze landelijke dekking heeft de Nederlandse Lekdetectie duizenden lekkages van huiseigenaren opgespoord en beseffen wij hoe verwoestend een lekkage kan zijn voor uw eigendom. Waterschade kan kostbare schade aan uw huis veroorzaken. Soms is het voor u, uw loodgieter of dakdekker niet mogelijk om de oorzaak van een lekkage te vinden en kan dit te wijten zijn aan obstakels zoals vloer, muren en kasten. Dit is waar lekdetectie het meest nuttig kan zijn, aangezien de lekdetectieapparatuur speciaal is ontworpen om overal in uw eigendom een lek te vinden zonder schade aan te richten. Is er zichtbaar een waterlek zoals vocht, watervlekken of echt een waterplas, in andere gevallen is er geen aantoonbaar bewijs behalve een zeer hoge waterrekening! Veel voorkomende waterlekken in de woning worden veroorzaakt door een lekkende Cv-installatie of het leidingwerk in de keuken of badkamer.

Lekkage in de centrale verwarming kan de oorzaak zijn dat uw ketel druk verliest op een gesloten systeem, dit kan betekenen dat u ergens in uw woning een verborgen lek in uw cv-leidingwerk heeft. Wat uw verwarmingssysteem ook is, of het nu oud of nieuw is, onze ervaren specialisten kunnen een diagnose stellen of het probleem in de ketel of het leidingwerk zit. Verborgen lekken kunnen moeilijk te vinden zijn.

Bij de Nederlandse Lekdetectie gebruiken onze technici gespecialiseerde lekdetectie-apparatuur om uw lek te vinden dat weinig of geen schade aan uw eigendommen veroorzaakt. Onze lekdetectie specialisten hebben jarenlange ervaring in het opsporen van lekken en gebruiken verschillende lekdetectiemethoden om uw water, CV of gas lekkage zo nauwkeurig mogelijk te lokaliseren, zodat hak-, breek- en graafwerkzaamheden tot een minimum worden beperkt.

Ons lekdetectieonderzoek omvat:

Een ervaren lekdetectie specialist die een visuele inspectie doet.
Nieuwste ‘High End’ apparatuur om uw lekkage nauwkeurig te lokaliseren, wat minimale verstoring van uw eigendom betekent
Het juiste test- en inspectieproces om uw lek te lokaliseren
Na voltooiing van ons lekdetectieonderzoek en betaling leveren we binnen 3 tot 5 werkdagen een volledig uitgebreid lekdetectierapport inclusief kleurenfoto’s en aanbevelingen. U kunt dan een afspraak maken met uw plaatselijke loodgieter om de werkzaamheden te bespreken. Grote kans dat u bij een lekkage aanspraak kan maken op uw opstal of inboedelverzekering welke in veel gevallen de lekdetectie en de eventuele oplossing dekt. De meeste polissen hebben deze dekking. Als u hiervoor in aanmerking komt, zal uw verzekeraar u de kosten van het onderzoek vergoeden, verminderd met het eigen risico.

Zakelijk en Bedrijven

Ons lekdetectie-team is gespecialiseerd in het vinden van lekken in zakelijk onroerend goed in het hele land, waardoor bedrijven duizenden euro’s kunnen besparen door hun lekkages op te sporen zonder hakken en breken. Lekdetectie is een niet-destructieve oplossing voor het opsporen van lekken, waardoor uw bedrijf minimaal wordt onderbroken en stilstand in productie of werkzaamheden wordt voorkomen. Onze lekdetectie specialisten gebruiken de modernste lekdetectieapparatuur die beschikbaar is, waaronder thermische beeldcamera, akoestische methoden met stethoscoop, rookmachine en traceergas methode om lekken nauwkeurig te lokaliseren. We zijn er trots op ‘de beste’ in de branche te zijn en hebben een slagingspercentage van 90% bij het opsporen van lekken. Al onze technici zijn gekwalificeerde specialisten, in dienst en opgeleid door Nederlandse Lekdetectie in alle aspecten van gezondheid en veiligheid. Elke specialist is gecontroleerd en zal er alles aan doen uw lekkage in kaart te brengen. Bij elke opdracht worden beoordelingen uitgevoerd en worden methodeverklaringen opgesteld. De specialisten van Nederlandse Lekdetectie hebben jaren lange ervaring in het opsporen van lekken in commercieel vastgoed en ook leiden wij onze specialisten zelf op.

De voordelen van lekdetectie

  • Niet-destructieve oplossing
  • Ga door met de normale gang van zaken zonder enige onderbreking.
  • Opgraving alleen nodig waar het lek wordt gevonden
  • Het lek is te vinden tot op 1 vierkante meter
  • Voorkom verdere schade aan uw pand door lekkage te detecteren zonder hakken en breken.
  • Verlaag uw waterrekening of stookkosten
  • Als u het boeken van een lekdetectie specialist uitstelt om uw lekkage te vinden, zal het probleem alleen maar groter worden en meer schade aan uw bedrijf toebrengen.

Bel voor een vrijblijvend advies

Bel voor een vrijblijvend advies

Contact gegevens

Dorpsstraat 30
1566 AL Assendelft

Social

Werkgebied

Nederlandse Lekdetectie is werkzaam in heel Nederland.