HomeTarievenLekdetectie Basis en Traceergas CV leidingen

Lekdetectie Basis en Traceergas CV leidingen – Visuele inspectie + Traceergas onderzoek + Eindrapportage

Onderzoekstype: lekkage aan centraal verwarmingssysteem
https://nederlandselekdetectie.nl/wp-content/uploads/2018/10/inner_group_04.jpg

Ervaar één of meerdere van deze problemen?

  • Ketel blijft druk verliezen?
  • Expansievat blijft vullen?
  • Er verschijnen vochtige plekken in de vloer en/of plafonds, drogen uit en komen dan op mysterieuze wijze weer tevoorschijn?

Bij onderzoeken van een lekkage op de CV leidingen vallen onderstaande methoden binnen de pakketprijs.

Visuele inspectie – Warmtebeeldonderzoek – Vochtpercentage meting – Statische druktest watermeter – inspectie endoscopie onderzoekscamera – Kleurstoffen en UV Luminaat onderzoek – Traceergas drukmeting op CV leidingen vanaf CV ketel, wij lopen met een snuffelaar uw woning af om te kijken waar verhoogd percentage traceergas wordt gemeten – Opbouw en uitwerking eind rapportage incl. beelden, onderbouwing, conclusie en advies. Geschikt voor verzekering en/of loodgieter voor een offerte om de lekkage te verhelpen.

Belangrijke mededeling:

Houd er rekening mee dat onze technici lekdetectiespecialisten zijn, we installeren geen badkamers en voeren geen algemene loodgieterswerkzaamheden uit, we sporen elke dag verborgen lekken op. Wat voor voordelen heeft dit voor u? Dit betekent dat de ingenieurs zich richten op problemen met sanitair en leidingwerk en ook verborgen gebreken in bouwmaterialen.

Prijzen vanaf

Lekdetectie Basis en Traceergas CV Leidingen – € 560,-* excl. btw (€ 677,60 incl. btw)

(De genoemde prijs is een vanaf-prijs en is exclusief btw. Deze prijs geldt voor 3 uur arbeid, inclusief aanrijtijd. Indien er meer dan 3 uur werk nodig is, brengen we € 95,- excl. btw per extra uur in rekening. Betalingen dienen direct na afloop van de werkzaamheden contant of per pin te worden voldaan. Kiest u voor betaling via factuur? Dan wordt er een toeslag van € 35,- excl. btw berekend.)

* Daarnaast worden kosten voor parkeren en materialen in rekening gebracht. Voor onderzoeksmethoden die niet in het starttarief zijn inbegrepen, zoals bij voorbeeld hoge druk rookgenerator of rioolcamera 25m, zijn de meerprijzen bij ons op te vragen.

Let op: Het kan zijn dat u meerdere lekkages heeft. Wij voeren daarom verschillende onderzoeken en tests uit die zijn opgenomen in onze pakketprijs.

Onze vanaf prijsLekdetectie Basis en Traceergas CV

Visuele inspectie + Traceergas onderzoek + Eindrapportage € 560,-* excl. btw

Bel voor een vrijblijvend advies

Bel voor een vrijblijvend advies

Contact gegevens

Dorpsstraat 30
1566 AL Assendelft

Social

Werkgebied

Nederlandse Lekdetectie is werkzaam in heel Nederland.