HomeTarievenLekdetectie Basis en Rook onderzoek

Lekdetectie Basis en Rook onderzoek – Visuele inspectie + Rook onderzoek + Eindrapportage

Onderzoekstype: Lekkage op plat dak of riolering
https://nederlandselekdetectie.nl/wp-content/uploads/2018/10/inner_group_04.jpg

Ervaar één of meerdere van deze problemen?

  • Vochtige plekken op muren en/of plafonds?
  • Metselwerk dat er erg nat uitziet?
  • Schimmel/groei zichtbaar maar geen zichtbare tekenen van lekkage?

Bij onderzoeken van een lekkage op plat dak of in riolering vallen onderstaande methoden binnen de pakketprijs.

Visuele inspectie – Warmtebeeldonderzoek – Vochtpercentage meting – Statische druktest watermeter – inspectie endoscopie onderzoekscamera – Kleurstoffen en UV Luminaat onderzoek – Rookproef met hoge druk rookgenerator – Opbouw en uitwerking eind rapportage incl. beelden, onderbouwing, conclusie en advies. Geschikt voor verzekering en/of bouwbedrijf voor een offerte om de lekkage te verhelpen.

Omdat kleine scheurtjes in uw dakbedekking of riolering meestal niet goed met het blote oog zijn op te sporen, kan het verstandig zijn om uw dakbedekking of riolering te laten controleren op gaten en scheuren door middel van rookdetectie.

Bij deze vorm van lekdetectie wordt er met hoge druk rook onder uw dakbedekking geblazen of in uw spouwmeer en bij riolering worden de uitgangen van de riolering afgesloten en wordt het riool met behulp van een rookgenerator met dikke, uiteraard milieuvriendelijke rook gevuld, voor een grondige rookinspectie. Deze nauwkeurige rookinspectie wordt uiteraard geheel milieuvriendelijk uitgevoerd. Door deze rook inspectie methode kan eenvoudig de plaats van de lekkage, veroorzaakt door gaten of scheuren in dakbedekking, spouwmuur of rioolbuis, of de oorzaak van de stankoverlast, worden bepaald. Op de plaatsen waar de rook tevoorschijn komt bevindt zich namelijk lekkage aan uw dak, in uw muur of in uw riool.

Het uitvoeren van een goede rookdetectie vereist vakmanschap, aangezien daken, muren en rioleringen zich meestal hoog op een huis, pand of ondergronds bevinden of op andere moeilijk bereikbare locaties, zoals in muren. Voorafgaand aan de detectie is het verstandig als de klant de  plaatselijke brandweer ingelicht. Met behulp van regelbare hoge druk rookgenerator kan de kleinste lekkage worden opgespoord.

Belangrijke mededeling:

Houd er rekening mee dat onze technici lekdetectiespecialisten zijn, we installeren geen badkamers en voeren geen algemene loodgieterswerkzaamheden uit, we sporen elke dag verborgen lekken op. Wat voor voordelen heeft dit voor u? Dit betekent dat de ingenieurs zich richten op problemen met sanitair en leidingwerk en ook verborgen gebreken in bouwmaterialen.

 

Prijzen vanaf

Lekdetectie Basis en Rookgas – € 620,-* excl. btw (€ 750,20 incl. btw)

(De genoemde prijs is een vanaf-prijs en is exclusief btw. Deze prijs geldt voor 3 uur arbeid, inclusief aanrijtijd. Indien er meer dan 3 uur werk nodig is, brengen we € 95,- excl. btw per extra uur in rekening. Betalingen dienen direct na afloop van de werkzaamheden contant of per pin te worden voldaan. Kiest u voor betaling via factuur? Dan wordt er een toeslag van € 35,- excl. btw berekend.)

* Daarnaast worden kosten voor parkeren en materialen in rekening gebracht. Voor onderzoeksmethoden die niet in het starttarief zijn inbegrepen, zoals bij voorbeeld hoge druk rookgenerator of rioolcamera 25m, zijn de meerprijzen bij ons op te vragen.

 Let op: Het kan zijn dat u meerdere lekkages heeft. Wij voeren daarom verschillende onderzoeken en tests uit die zijn opgenomen in onze pakketprijs.

Onze vanaf prijsLekdetectie Basis en Rookgas

Visuele inspectie + Rookproef + Eindrapportage € 620,-* excl. btw

Bel voor een vrijblijvend advies

Bel voor een vrijblijvend advies

Contact gegevens

Dorpsstraat 30
1566 AL Assendelft

Social

Werkgebied

Nederlandse Lekdetectie is werkzaam in heel Nederland.